Onderhoud

onderhoud-mierlo

Voor het onderhoud en reparatie aan uw auto bent u bij Autobedrijf Raaijmakers in Mierlo aan het juiste adres. Wij bieden kwaliteit en zekerheid voor een betaalbare prijs. Wij zullen u altijd een prijsopgave vooraf geven en eventuele onvoorziene reparaties met u bespreken. Eventuele vragen kunt u verder direct met de monteur bespreken.

Kleine beurt

Autobedrijf Raaijmakers is bekend met de fabrieksspecificaties van elk merk en model auto. Is uw auto toe aan een kleine onderhoudsbeurt? Wij zullen het onderhoud van uw auto verzorgen en het onderhoudsboekje (wanneer aanwezig) voorzien van een stempel.

Grote beurt

Is uw auto toe aan een grote beurt? Ook hier zullen wij het onderhoudsboekje (wanneer aanwezig) voorzien van een stempel. De onderhoudsbeurten worden uitgevoerd door onze ervaren monteurs, zodat u verzekerd met van kwaliteit.

Wachten?

Tijdens het wachten kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van onze wachtruimte. Wij hebben voor u een leestafel met diverse magazines en een gratis WIFI-verbinding. Natuurlijk zullen we u ook een lekker kopje koffie aanbieden.